Tutsak 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Tutsak son bölümde neler oldu? İzle

Tutsak 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam Kanal D'de yayınlanan son bölümden sonra yeni bölüm ilk fragmanı izleyicilerle paylaşıldı. Kendisinden büyük biri ile zorla evlendirilen ve tutsak hayatı yaşayan Elif, kocasının ortadan kalmasıyla Gürhan ailesinin karanlık dünyasında yapayalnız kalır. Tutsak 3. bölüm fragmanında Elif, çalışanlar tarafından hırpalanıyor. Kenan ise Sadullah'ın ölümü ile şüpheli olarak sorgulanıyor. İşte Tutsak yeni bölüm fragmanı...

Tutsak 3. bölüm fragmanı, dün akşam yayınlanan son bölümden sonra yayınlandı. Kanal D'nin yeni dizisi Tutsak'da başrolleri Gülper Özdemir, Pamir Pekin ve Caner Şahin paylaşıyor. Kendisinden yaşca büyük birisiyle evlendirilen Elif, kocasının tehditleri altında bir tutsak yaşamaktadır. Kocası Sadullah'ın ölümü ile kendisini Gürhan Ailesi'nin karanlık dünyasında buluyor. Tutsak 2. son bölümü haberimizdeki bağlantı aracılığı ile izleyebilirsiniz.

Elif'e bu tutsak hayatında en büyük yardım, ailenin şöförü Bahadır'dan gelir. Fakat Elif, sürekli bir tehdit altında yaşamaktadır. Ailenin fertleri ile birlikte evin çalışanları Elif'e her türlü kötülüğü eziyeti yapmaktadır. Tutsak 3. bölüm fragmanında da Elif, diğer çalışanlar tarafından hırpalanıyor ve yer düşüyor. Diğer yandan Sadullah'a ait kanın Kenan'ın evinde bulunması ile kendini polis karakolunda soruşturmada bulur. Kenan, bunu nasıl açıklayacak? Sadullah'ı Kenan mı öldürdü? İşte Tutsak 3. yeni bölüm fragmanı...

TUTSAK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tutsak 2. Bölümde; Elif'e yakın davranarak, Sadullah'ın gizlediği belgelere ulaşmaya çalışan Kenan, Durusu'daki evde Sadullah'a ait kan izlerinin bulunmasıyla polisler tarafından tutuklanıyor!

Tutsak son bölümde, Kenan Sadullah cinayeti soruşturması kapsamında polisler tarafından tutuklanıyor. Gürhan Ailesinin kızı olan Nazlı, bu cinayetin ailesinden birinin işleyebileceğini düşünerek onları polise ihbar eder. Durusu'daki evlerinde bir kaç gün önce kan lekeleri gördüğünü ve sonrasında evin temizlendiğini polislere bildiren Nazlı, herkesi şaşırtır. Evden alınan kan izlerinin Sadullah'a ait olduğu kısa sürede ortaya çıkar ve tüm gözler Kenan'a çevrilir... Peki, Sadullah cinayetinin arkasındaki isim geröekten Kenan mı?

Tutsak 2. son bölümü izlemek için tıklayınız