Tutso Mart Ayı Toplantısı Yapıldı

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO), Mart ayı toplantısı Meclis Toplantı Odası'nda yapıldı.Toplantıya AK Parti...

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO), Mart ayı toplantısı Meclis Toplantı Odası'nda yapıldı.

Toplantıya AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Altan, AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Hüseyin Azman, TARİŞ Başkanı Ali Rıza Türker, TARİŞ yöneticisi Ahmet Balkız ve TUTSO yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıya TUTSO Meclis Başkanı Faruk Aydın başkanlık etti. Oda faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler verildi, aylık tutanaklar ve mizanlar oy birliği ile kabul edildi. Ayrıca toplantıda ulusal ve yerel gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunuldu.

Reklam
Reklam

Toplantıda konuşma yapan AK Parti Milletvekili Berber, “Tüm odalarımız için çalışmalarımız ve faaliyetlerimiz bulunuyor. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasının faaliyetleri hakkında detaylı bilgilere sahibim ve çok önemli işlere imza atıyorlar. Burası Turgutlu iş dünyasının kalbi gibi” dedi.

Berber ayrıca, Turgutlu’da SGK'nın kendi binasının inşa edileceğini ve şimdiden hayırlı olmasını temenni ettiğini belirtti.

Toplantı, meclis tutanaklarının okunmasıyla son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz