Tutuklanması istenen Aziz Yıldırım, rahatsızlanınca tekrar hastaneye kaldırıldı

Şike soruşturması kapsamında "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yönetmek ve şike" suçlarından tutuklanması talebiyle mahkemeye...

Şike soruşturması kapsamında "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yönetmek ve şike" suçlarından tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, rahatsızlanması üzerine mahkemeye çıkmadan hastaneye kaldırıldı.
Soruşturma savcısı Mehmet Berk tarafından sorgulanan Yıldırım’ın savcılık sorgusu saat 10.00 sıralarında başladı. Yıldırım, akşam saatlerinde tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.
Savcı tarafından "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yönetmek ve şike" suçlarından tutuklanması istenen Yıldırım’ın mahkemeye çıkmadan rahatsızlığı arttı.
Nöbetçi İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkan Aziz Yıldırım, sağlığı ile ilgili hakimle görüştü. Yıldırım’dan sonra adliyede bekleyen sağlık ekibi ve Yıldırım’ın özel doktoru da hakime bilgi verdi. Sağlık ekibinin, hakime Yıldırım’ın vücudunda uyuşma olduğunu ve felç olma riskinin bulunduğunu söylediği öğrenildi.
Yıldırım’ın iki gün önce anjiyo olması nedeniyle kalp rahatsızlığının da nüksettiği belirtildi. Bunun üzerine de nöbetçi hakim, Yıldırım’ın Şişli Etfal Hastanesi’ne sevkine karar verdi. Yıldırım, kendisi için adliyede bekletilen ambulansa bindirilerek hastaneye götürüldü.
Yıldırım’ın avukatı Köksal Bayraktar, müvekkilinin mahkemede ifade vermeden rahatsızlandığını ve herhangi bir tutuklama işlemi yapılmadığını belirtti. Müvekkili Yıldırım’ın savcılık sorgusu sırasında şekerinin sık sık 220’ye çıktığını söyleyen Bayraktar, "Üç gün önce olduğu anjiyonun vücutta oluşturduğu tahribat, bacağında kasılma ve şekerinin 220’ye yükselmesi nedeniyle hastaneye sevkine karar verildi." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz