Tutuklu Hdp Milletvekili Zeydan, Eşi Ve 3 Çocuğuyla Görüştü

Behçet DALMAZ/ HAKKARİ, (DHA)- EDİRNE F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan, eşi Dilşah ve 3 çocuğuyla 1 saat görüştü. Ankara'da

Behçet DALMAZ/ HAKKARİ, (DHA)- EDİRNE F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan, eşi Dilşah ve 3 çocuğuyla 1 saat görüştü.
Ankara'da 4 Kasım 2016 tarihinde gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanan ve daha sonra Edirne F Tipi yüksek Güvenlikli Cezaevi'ne götürülen HDP Hakkari Milletvekili Zeydan, dün ilk kez eşi Dilşah Zeydan ve 3 kız çocuğu ile 1 saat süren açık görüşte bir araya geldi.Cezaevindeki ziyaretinin ardından Zeydan'ın eşi ve 3 kızıyla cezaevinden ayrıldı.
Milletvekili Zeydan'ın ilk duruşması 3 Şubat 2017 tarihinde yapılacak. Duruşma, Hakkari 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nin isteği üzerine güvenlik gerekçesiyle Diyarbakır 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: