Tütüncü Duraliler İlköğretim Okulu’nda İncelemelerde Bulundu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak olan Duraliler...

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak olan Duraliler İlköğretim Okulu’nda incelemelerde bulundu.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Kepez ilçesi Duraliler Mahallesi’nde 24 derslikli ilköğretim okulunun ve spor salonunun yapımı tamamlandı. İki mahalleye hizmet verecek olan modern okul, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında kapılarını açıyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Duraliler Mahalle Muhtarı Recep Zeybek ile birlikte okul binasında incelemelerde bulundu.Başkan Tütüncü, okulun çevresindeki yolların bakım, onarım ve asfaltını en kısa sürede yapacaklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Öte yandan TOKİ tarafından Kepez’e, 4’ü lise, 2’si ilköğretim okulu olmak üzere 6 okul kazandırıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: