Tütüncü Öğrencilerin Yıl Sonu Programlarına Katıldı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Mehmet Kemal Dedeman İlköğretim ve Ortaokulu ile Hüseyin Avni Çöllü...

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Mehmet Kemal Dedeman İlköğretim ve Ortaokulu ile Hüseyin Avni Çöllü İlköğretim ve Ortaokulu’nun yılsonu eğlence programlarına katıldı.

Başkan Tütüncü, mezun olan öğrencilerin, bundan sonraki eğitim süreçlerini de başarılı bir şekilde tamamlayarak ülkenin ve milletin iftihar edeceği gençler olacaklarını söyledi. Her iki okulun yöneticilerini ve öğretmenlerini, öğrencilere gösterdikleri ilgiden, özenden ve başarılı bir eğitim ortamı oluşturmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Tütüncü, “Evlatlarımızı iyi bir şekilde yetiştirirsek hem aileler mutlu olur hem de çocuklarımızı mutlu bireyler olarak ülkemizin geleceğine kazandırmış oluruz. Bu anlayışla eğitime yatırım yaptık” dedi.

Reklam
Reklam

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Hüseyin Avni Çöllü İlköğretim ve Ortaokulu’nda “Okullar Hayat Oluyor” projesi kapsamında açılan meslek ve sanat kurslarına katılan kursiyerlere de başarı belgelerini verdi.

Etkinliklere, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepez Belediye Meclis Üyeleri Adlıhan Dere, Murtaza Tamyürek, okul yöneticileri, Dokuma bölgesindeki mahallelerin muhtarları ve aileler katıldı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: