Tütüncü Tevfik Fikret Caddesi’nde İşyerlerini Ziyaret Etti

Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü, Dokuma bölgesinde sıcak asfalt çalışması tamamlanan Tevfik Fikret Caddesi’nde bulunan...

Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü, Dokuma bölgesinde sıcak asfalt çalışması tamamlanan Tevfik Fikret Caddesi’nde bulunan işyerlerini ziyaret etti.

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ulus, Özgürlük ve Yeşiltepe Mahalleleri’nden oluşan Dokuma bölgesindeki sıcak asfalt çalışmalarına devam ederken, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmaların yapıldığı cadde ve sokaklarda bulunan işyerlerini ziyaret ederek, esnafı hizmetler konusunda bilgilendiren Başkan Tütüncü, son olarak sıcak asfat çalışması tamamlanan Barış Taksi Durağı önünden başlayıp, eski Dokuma Fabrikası önüne kadar uzanan Tevfik Fikret Caddesi’nde yaptığı incelemelerin ardından, işyerlerini ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Başkan Tütüncü, alt yapı çalışmalarını tamamlamasının ardından Dokuma bölgesinde asfalt ve kaldırım çalışmalarını büyük bir hızla sürdürdüklerini ifade ederek, şu ana kadar Yeşiltepe, Özgürlük ve Ulus mahallelerinde 13 bin tonun üzerinde sıcak asfalt hizmeti yaptıklarını söyledi. Başkan Tütüncü Dokuma bölgesinin cadde ve sokaklarına toplam 30 bin ton asfalt döküleceğini de sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: