Tütüncü: Yılın 365 günü kadınlar günüdür

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kendileri için yılın 365 gününün 'Dünya Kadınlar Günü’ olduğunu söyledi.AK...

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kendileri için yılın 365 gününün 'Dünya Kadınlar Günü’ olduğunu söyledi.

AK Parti Kepez İlçe Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ev hanımlarına yönelik eğlence programı düzenledi. Poyraz Düğün Salonu’ndaki eğlenceye Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de katıldı. Programda konuşan Tütüncü, “Bizim için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü değildir. Bizim için mayısın ikinci pazar günü Anneler Günü değildir. Bizim için bir yılın 365 gününün 365 günü, Dünya Kadınlar Günü’dür, Dünya Anneler Günü’dür." dedi.

Reklam
Reklam

Eğlence programına katılan Kepez Belediye Meclisi üyeleri Ayşe Güliz Yılman, Elif Derya Canbulut, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan, Kepez Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Emel Ayşe Turhan, Antalya Kepez Eğitim Kursları Sorumlusu Canan Gököz ile haftalık mesaisinde birçok kez bir araya geldiğini anlatan Tütüncü, “Bunu kadınlara önem verdiğimiz için yapıyoruz. Kadınlarımız, Hz. Peygamber Efendimiz (SAV)'in söylediği şekilde, ayaklarının altına Cennet’in serildiği değerli varlıklarımızdır.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz