Tütüncü’den Esnafa Ziyaret

Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi’nde düzenlenen kahvaltıya katılarak, esnafın hizmet taleplerini dinledi,...

Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi’nde düzenlenen kahvaltıya katılarak, esnafın hizmet taleplerini dinledi, bölgede yapılan çalışmaları paylaştı.

Akdeniz Motor Yenileme’de düzenlenen kahvaltıya Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk ve eski Antalya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Orhan Tolunay da katıldı.

Göreve geldiği günden bugüne sanayiyi birçok kez ziyaret ettiğini belirten Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü, sanayinin alt ve üst yatırımlar ile mülkiyette yaşadığı sıkıntılarının çözümüne özel bir önem verdiklerini söyledi. Başkan Tütüncü, bugüne kadar sanayide yaklaşık 17 bin ton sıcak asfalt çalışması yaptıklarını, 75. Yıl Caddesi’nde gerçekleştirdikleri çevre düzenlemesi çalışmasıyla sanayinin vitrinini güzelleştirdiklerini bildirdi. Başkan Tütüncü, ilgili bakanlarla ve bürokratlarla yaptığı görüşmeler sonucu caddenin hem aydınlatmasının yapıldığını hem Antalya Bulvarı’na bağlantıyı sağlayan kavşağının açıldığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Site Kooperatifi ile 3 yıl süren bir çalışmanın sonunda sanayinin 15 yıldır süren gecekondu işgali problemini de çözdüklerine işaret eden Başkan Tütüncü şunları söyledi:

“Sanayi sitesinin kuzeyindeki 86 dönümlük arazi üzerindeki 300’e yakın gecekondunun işgali problemi vardı. Kooperatife tahsis edilen 17 dönümlük arazinin hukuki problemlerini çözdük. Çözüm ile birlikte hem gecekonduda oturanlara güzel bir daire sahibi olma imkânı sağladık, hem de boşaltılacak olan araziye 190’na yakın yeni iş yeri yapılmasının önünü açtık.”

ATIK MOTORLARDAN SEHPA HEDİYE EDİLDİ

Ziyarette bir motor ustası, otomobil motorunun nasıl çalıştığı konusunda uygulamalı bir şekilde davetlilere bilgi verirken, Akdeniz Motor Yenileme’nin sahibi Bekir Öner de ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiği başkanlara, atık motorlardan yapılan sehpa hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: