Tütüncü’den Fevzi Çakmak Mahallesi’ne Ziyaret

Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Musa Göncü’yü yatırımcı birimlerin müdürleriyle ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan...

Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Musa Göncü’yü yatırımcı birimlerin müdürleriyle ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hem hizmet taleplerini dinledi hem de var olan alt yapı problemlerinin çözümü için yapılacak hizmetleri anlattı.

Mülkiyet problemine rağmen Fevzi Çakmak Mahallesi’nde ciddi alt yapı hizmetleri yaptıklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, temel belediyecilik hizmetlerinin gelebilmesi ve imar planına uygun şehirleşmenin oluşabilmesi için mahallede 4 bin metre yeni yol açtıklarını bilgisini verdi. Başkan Tütüncü, bölgede 8 bin metre sathi kaplama, 2 bin 183 metre sıcak asfalt çalışması yaptıklarını bildirdi. Başkan Hakan Tütüncü, yatırım programına aldıkları 15 muhtar evinden birinin de Fevzi Çakmak Mahallesi’ne inşa edeceklerini söyledi. Başkan Tütüncü, mahallenin güney bölümünden geçen Devlet Su İşleri kanalının çevresinde peyzaj çalışması başlattıklarını aktardı.

Reklam
Reklam

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, yasalaşan düzenleme ile 2B derdi çözülen Fevzi Çakmak Mahallesi’nde tapulanma işlemlerinin tamamlanmasının ardından, kentsel dönüşümü sağlayacak çalışmalara hız vereceklerini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: