Tuvalet için inşaata girdi düşüp öldü

Adapazarı’nda tuvaletini yapmak için inşaata girdiği belirlenen 21 yaşındaki Ahmet Karaduman karanlıkta dengesini kaybedip düşünce kafasını beton zemine çarparak can verdi.

Dün saat 22.00 sıralarında 155 Polis İmdat’ı arayan bir kişi, Adapazarı Orta Mahalle Karaağaç Caddesi'ndeki inşaata bir kişinin girdiğini ve bir süre sonra buradan bir ses duyulduğunu bunun üzerine arkadaşlarıyla birlikte inşaatı kontrol etmeye gidince bir erkek cesedi gördüklerini söyledi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri inşaatta yüzüstü yatmış kanlar içerisinde bir ceset buldu. Polisin yaptığı ilk incelemede ölen kişinin üzerinden kimlik çıkmadı .Ancak yaklaşık 1 saat süren araştırmanın ardından cesedin 21 yaşındaki Ahmet Karaduman'a ait olduğu belirlendi.

Reklam
Reklam

Polis olay yerinde yaptığı incelemede duvarda kan izi buldu ve bu kan izinin gencin düşerken kafasını duvara çarpmasıyla meydana gelmiş olabileceğini belirtti.

Karaduman'ın cesedi Cumhuriyet Savcılığı'nın incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

DHA