Tuvalete atılan uyuşturucuyu elleriyle çıkardı

BURSA'da polis uyuşturucu satıcılarına yönelik gece yarısı operasyon düzenledi.

BURSA'da polis uyuşturucu satıcılarına yönelik gece yarısı operasyon düzenledi. 17 odadan oluşan üç katlı bir binaya giren polis, tuvalete atılan uyuşturucuları elleriyle çıkardı.

Merkez Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Meydancık Mahallesi'nde uyuşturucu satıldığı tespit edilen üç katlı bir binaya baskın düzenledi. Polis ekipleri 17 odadan oluşan binayı didik didik aradı. Uyuşturucu satıcısı bir kişi baskın sırasında bir torbaya koyduğu uyuşturucuları tuvalet deliğine atarak kendisini bir odaya kilitledi. Polis, uyuşturucuları tuvalet deliğinden eliyle çıkardı. Bina içinde bulunan ve çatılardan atlayarak kaçmak isteyen dört kişi ise yaşanan kovalamacanın ardından yakalanarak gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

ÇEYİZ SANDIĞINDAN UYUŞTURUCU ÇIKTI

Polis ekipleri, baskın sırasında evde bulunan çeyiz sandığını da boşaltarak arama yaptı. Dantel ve yastık kılıfları arasına gizlenmiş çok sayıda uyuşturucu hapa el konuldu. Yapılan operasyonda toplam 3 kilo 800 gram esrar, 790 gram bonzai , 127 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Çeyiz sandığında ayrıca uyuşturucuların kimler tarafından ne kadar ve kimlere satıldığına dair tutulan not defterine ise polis el koydu.

Hüseyin TÜCCAR/BURSA-(DHA

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: