Tuvalette uyuşturucu komasına girdi

Bahçelievler'de vücuduna enjekte ettiği aşırı dozda uyuşturucu madde nedeniyle fenalaşan bir kişi uyuşturucu komasına girdi. Benzinlik istasyonunun tuvaletinde bulunan ve üzerinde kimlik bulunmayan bu kişi tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Bançelievler Dereyolu üzerinde yeralan bir benzin istasyonunun tuvaletinde baygın şekilde yerde yatan bir kişinin olduğu fark edildi. Benzinlik temizlikçisi tarafından bulunun ve üzerinde kimlik çıkmayan yaklaşık 30 yaşlarındaki kişinin bileğinde bulunan şırınga izleri üzerine olay yerine polis çağrıldı. Ekipler yerde baygın vaziyette yatan kişinin uyuşturucu komasına girdiğini belirledi. Olay yerine istenen bir ambülans ile Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılan uyuşturucu bağımlısı burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Bakırköy Devlet Hastanesi'ne ordanda Vakıf Gureba Hastanesi'ne sevk edildi.

Reklam
Reklam

Üzerinde kimlik çıkmayan bu kişinin vucuduna aldığı aşırı dozda uyuşturucu nedeniyle komaya girdiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürerken uyuşturucu bağımlısı gencin hastanedeki tedavisi sürüyor.