Tüyleriniz Diken Diken Olacak! Ölmeden Hemen Önce Çekilen 10 Selfie

Selfie yani TDK deyişiyle özçekim bir furya haline geldi gelmesine de bu uğurda ölenler hatırı sayılacak kadar çok. Aman dikkat!

Xenia Ignatyeva 17 yaşındaydı. 28 metre yükseliğindeki inşaatta öz çekim yapmak istedi ve fotoğrafı çektikten hemen sonra kendisini tutan kablonun kopması sonucu yaşamını yitirdi :(

Meksikalı pop star Jenni Rivera 2012 yılında arkadaşının özel jetiyle yol alırken öz çekim sırasında yere çakıldı.

Courtney Sanford sevgilisine 'seninle çok mutluyum' diye öz çekim fotoğrafı atarken arabasıyla kaza geçirdi.

Ünlü müzisyen Jadel bir motor tutkunuydu. Motoruyla gezerken öz çekim yapmak istedi ve hayatını kaybetti...

Gary Slok ve annesi uçakta selfie yaptıktan hemen sonra uçağın yere çakılması ile hayata gözlerini yumdu. Temmuz ayında kötü haberi gelen Onlar Malezya- Amsterdam uçağındaydı!

21 yaşındaki Oscar Otero adres sormak için girdiği bir silah mağazasında arkadaşlarıyla paylaşmak için bir selfie çekti ve hemen ardından silahını temizleyen dükkan sahibi tarafından kazara vuruldu.

13 yaşındaki Karen Hernández, El Tunal nehrinin kıyısında selfie çekmek istedi ve dengesini kaybederek nehre düştü. Yüzme bilmeyen genç kız hayata gözlerini yumdu.

21 yaşındaki İspyanyol Rodriguez trenle yolculuk yaparken trenin üzerine çıkıp selfie yapmak istedi. Tren bir anda tünele girince başını tünel girişine çarparak yaşama veda etti.

İranlı kızlar babalarının arabalarını çalıp gece karanlığında gezintiye çıktı. O sırada öz çekim yapmak isteyen küçük kardeş ölmelerine neden oldu. Araba başka bir arabaya çarparak alev aldı.

Portekiz'de tatil yapan 2 İngiliz deniz kıyısındaki çıkıntılarda öz çekim yapmak istedi ve gelen dalgaların şiddetti yüzünden düşerek kafalarını çarparak oracıkta can verdiler.