Tuzcular birlik kurmak için toplanıyor

Türkiye’nin yaklaşık yüzde 70 oranında tuz ihtiyacını karşılayan Tuz Gölü’ndeki tuzcular, birlik kurmak için toplanıyor....

Türkiye’nin yaklaşık yüzde 70 oranında tuz ihtiyacını karşılayan Tuz Gölü’ndeki tuzcular, birlik kurmak için toplanıyor. Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ’un başkanlığında istişare toplantısı yapacak olan tuzcular, Türkiye Tuz Üreticileri Birliği için ilk adımı atacak.
Tuz üreticilerini bir birlik çatısı altında toplamayı hedefleyen Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ, Türkiye Tuz Üreticileri Birliği için tuz üreticileri ile bir araya gelecek.
Yemekli istişare toplantısında buluşacak üreticiler, birlik için fikir alış verişinde bulunacak. Tuz üreticilerini bir birlik adı altında toplama projesinin üreticiler için önemli olduğunu söyleyen Başkan Altuğ, "Bu birlik hem tuzcuların sesi soluğu olacak hem de Tuz Gölü’ndeki tuzun temsili sağlanmış olacak." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz