Tuzcuoğlu’ndan Aziz Yıldırım Açıklaması

Ünye Kaymakamlığı tarafından organize edilen Ünyeli Şöhretler-Marmara Şöhretler maçına katılan Tahkim Kurulu Başkanı Engin Tuzcuoğlu,...

Ünye Kaymakamlığı tarafından organize edilen Ünyeli Şöhretler-Marmara Şöhretler maçına katılan Tahkim Kurulu Başkanı Engin Tuzcuoğlu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a verilen Hak Mahrumiyeti ve 21 bin TL para cezasına ilişkin, “Kararımız yazıldığı gibidir” dedi.

Tuzcuoğlu, Tahkim Kurulu’nun Olağanüstü toplantısı nedeniyle Ünyeli Şöhretler ve Marmara Şöhretler maçına uçakla ikinci yarıda yetişebildi. Şöhretler maçı sonrası değerlendirmede bulunan Tuzcuoğlu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında verilen Hak Mahrumiyeti ve 21 bin TL para cezasıyla ilgili olarak kararın onanması konusunda sorulan soruya, “İçerde hocamız muhtemelen fırça atacak. Bugün Tahkim Kurulu toplantımız vardı, bu nedenle maça geç kaldım. Fırçayı yiyeyim ondan sonra konuşalım. Orada yargıçlık yapıyoruz. Bizim kararımızdır. Yargı kararı ile ilgili bir yargıcın konuşması, konuşma yapması doğru olmadığı gibi, benimde konuşma yapmam doğru değildir. Kararımız yazıldığı gibidir” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Ünyeli Şöhretler ile Marmara Şöhretler maçında dört büyüklerde top koşturmuş ünlü futbolcular Bülent Alkılıç (Galatasaray), Abidin Özdemir (Sarıyer), Suat Şatır (Trabzonspor), Hasan Vezir (Galatasaray), Hasan Esmer (Rize Çayeli), Cengiz Yazıcıoğlu (Galatasaray) Erdi Demir (Fenerbahçe), Zafer Ekinci (Samsunspor), Arif Bacacı (Kocaelispor) yer aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: