Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı: İmam hatip mezunları katsayı zulmünü unutmamalı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla İHL Mezunları ve Mensupları Dernek yönetimi ve öğrencileriyle...

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla İHL Mezunları ve Mensupları Dernek yönetimi ve öğrencileriyle bir araya geldi.

Tuzla Belediyesi Semiha Kibar Sosyal Yaşam Merkezi'nde gerçekleşen programda Tuzla İmam Hatip Lisesi mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Fatih Çalışkan dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Derneğin kuruluş aşamasından itibaren sürekli Başkan Yazıcı’nın desteğini gördüklerini söyleyen Çalışkan, “İmam hatip mezunları adına Belediye Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Programda konuşma yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Meslek ve İmam Hatip Liselerinin katsayı eşitsizliğine son verildiğini belirterek “İmam hatip mezunları katsayı zulmünü unutmamalıdır” dedi.

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği program, İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Tuncel'in eğitime ve imam hatip liselerine katkısından dolayı Başkan Yazıcı’ya plaket takdimiyle son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz