Tuzla Belediyesi'nden Evde Sağlık Hizmeti

İSTANBUL (A.A) - Tuzla Belediyesi, evde sağlık hizmetine yönelik Tuzla Devlet Hastanesi ile işbirliği yapacak.

İSTANBUL (A.A) - Tuzla Belediyesi, evde sağlık hizmetine yönelik Tuzla Devlet Hastanesi ile işbirliği yapacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, protokol kapsamında, evde sağlık hizmeti ihtiyacı duyan hasta, yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların bakım ve tedavi sürecinde işbirliği yapılacak.

Tuzla Belediyesi, 2 araç ve 4 sağlık personeliyle evde sağlık hizmeti alan vatandaşlara hizmet sunacak.

Belediye personeli, hekimlerce planlanan tedavilere destek amacıyla enjeksiyon, pansuman, serum takma, sonda takma ve hemşirelik hizmetlerini Tuzla Devlet Hastanesi'nin sorumluluğu ve denetiminde yerine getirecek.

Reklam
Reklam

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, sağlık problemleri nedeniyle yatağa mahkum olan ve evinden çıkamayan, sağlık merkezine ulaşamayan çok sayıda kişinin olduğunu belirterek, "Bu hastalarımızın büyük çoğunluğu, günlük tedavi ve bakıma muhtaç. Vatandaşlarımıza evde sağlık hizmeti sunan devlet hastanesine araç ve personelimizle destek vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Metin Tokgöz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: