Tuzla'da 12 bin adet korsan CD ve DVD imha edildi

İSTANBUL (A.A) - Tuzla Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları denetimlerde ele geçirdikleri 12 bin adet korsan CD ve DVD'yi imha

İSTANBUL (A.A) - Tuzla Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları denetimlerde ele geçirdikleri 12 bin adet korsan CD ve DVD'yi imha etti.

Belediyeden yapılan açıklamada, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na aykırı olarak çoğaltılarak cadde ve sokaklarda satışa sunulan eserlere, Tuzla Belediyesi zabıta ekipleri tarafından el konulduğu bildirildi.

Açıklamada, ele geçirilen toplam 12 bin adet korsan CD ve DVD'nin, zabıta ekiplerinin kontrolünde silindir aracı tarafından ezilerek imha edildiği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz