Tuzla’da Bir ‘kahve Molası’

Adanalı sanatçı Ekin Hamiş’in, ‘Kahve Molası’ adını verdiği ilk kişisel resim sergisi, İstanbul Tuzla'da...

Adanalı sanatçı Ekin Hamiş’in, ‘Kahve Molası’ adını verdiği ilk kişisel resim sergisi, İstanbul Tuzla'da meraklısının beğenisine sunuldu.

Hamiş'in tuval üzerine farklı teknikler kullanarak yansıttığı çalışmaları, Tuzla Belediyesi Sergi Salonu’nda ziyarete açılırken, sergiye ise yoğun ilgi gösteriliyor. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü mezunu olan Ekin Hamiş, ilk kişisel sergisine; ‘Kahve Molası’ adını verdi. Bugüne kadar birçok karma sergide yer almasına rağmen, kendine has çalışmalarını ilk kez bir sergide meraklısının beğenisine sunan Hamiş'in, 'Kahve Molası' adlı sergisinde akrilik boya kullanılarak karışık teknikler ile yapılan toplam 25 adet eserin yer aldığı belirtildi. Öte yandan, serginin 8 Temmuz Pazar gününe kadar Tuzla Belediyesi Sergi Salonu'nda ziyarete açık kalacağı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: