Tuzla’da coşkulu sünnet şöleni…

Tuzla Belediyesi, bu yıl 14. sünü düzenlediği ‘Geleneksel Sünnet Şöleni’ kapsamında 610 çocuğu, sünnet ettirdi.

Tuzla Belediyesi, bu yıl 14. sünü düzenlediği ‘Geleneksel Sünnet Şöleni’ kapsamında 610 çocuğu, tüm masraflarını karşılayıp sünnet ettirdi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 610 çocuğun sünnetlerinin hastanede, tamamen modern ortamlarda yapıldığını söyledi.

Tuzla Sahil Tören Alanı’nda yapılan Tuzla Belediyesi 14. Geleneksel Sünnet Şöleni’ne, sünnet olan çocuklar ve ailelerinin yanı sıra Tuzlalılar yoğun ilgi gösterdi.

MUSTAFA CECELİ GECEYİ RENKLENDİRDİ…
Tuzla sahilinde gerçekleştirilen Tuzla Belediyesi 14. Geleneksel Sünnet Şöleni’nde coşku doruktaydı. Tuzla Sahilini dolduran binlerce Tuzlalı ve sünnet çocukları Palyaço gösterileri, Hacivat Karagöz, sihirbaz gösterisi ve sunucu / komedyen Sezgin Maden’in sahne performansı ile doyasıya eğlenendiler. Grup 6/45 konserinden sonra sanatçı Mustafa Ceceli’nin sahneye çıkmasıyla coşku doruğa yükseldi. Şarkılarını, alanı dolduran binlerce Tuzlalı ile birlikte seslendiren Mustafa Ceceli, Tuzlalı seyircinin şarkılarına katılımına hayran kaldığını ifade etti. Sanata ilgisi ve sanatçıya saygısı ile Tuzlalı sanatseverleri takdir ettiğini belirten Mustafa Ceceli, “Bana ve ekibime sizlerle ikinci kez birlikte olma fırsatı tanıyan Belediye Başkanımız Sayın Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür ediyorum” dedi. Gördüğü ilgi karşısında konserini uzatan Mustafa Ceceli’ye seyirciler son şarkısına kadar hep bir ağızdan eşlik ettiler.

Reklam
Reklam

BAŞKAN YAZICI’DAN ‘HAYIRLI OLSUN’ DİLEĞİ…
Başkan Yazıcı, “Biz her zaman söylediğimiz gibi, sizin yanınızda olan, sizden biri olarak, emanet etmiş olduğunuz bu kentte her zaman sizlerle birlikte olacağız. 610 çocuğumuzun hayatında, hafızasında önemli bir yer bırakacak bu özel günde, çocukları sünnet olan ailelere ‘hayırlı olsun’ diliyorum” dedi.

Her zaman Tuzla halkıyla birlikte, yan yana olacaklarını belirten Başkan Yazıcı, “Fakir fukarası, garip gurebası ile Tuzla’da yaşayan, Tuzla’da nefes alan, ortak paydası ve ortak kaygısı Tuzla olan bütün herkesle kalplerimiz birlikte atacaktır” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz