Tuzla'da Halk Meclisi Toplantısı

İSTANBUL (A.A) - Tuzla'da Halk Meclisi toplantısı Aydınlı Mahallesi'nde yapıldı.

İSTANBUL (A.A) - Tuzla'da Halk Meclisi toplantısı Aydınlı Mahallesi'nde yapıldı.

Tuzla Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, toplantıda konuşan Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, planlama, istimlak, kanal ve yol gibi çalışmalarla şehir standartlarına ulaşan Aydınlı Mahallesi'nin, Şelale Park, Anadolu Yakası Yaş Sebze ve Meyve Hali ve toplu konut projeleriyle cazibe merkezi olduğunu belirtti.

Yazıcı, Aydınlı Mahallesi'nde bazı sokaklarda kanal yapılamadığını, bu problemi çözmek için istikamet alarak planlama yaptıklarını ifade ederek, bu sırada bazı evleri de istimlak ettiklerini, ancak belirli alanlarda mülkiyet sorunu olduğunu, mülkiyet problemlerini çözdükçe hizmetleri sürdürdüklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Planlamanın ardından yapılan çalışmalarda mahallede 59 bin ton asfalt döküldüğünü, 11 kilometre kanal yapıldığını, 17 kilometre yeni yol açıldığını, 45 bin metrekare bordür ve parke taşı döşendiğini, 7 yeni park yapıldığını aktaran Yazıcı, ilçede yapılması planlanan projeleri anlattı.

Muhabir: Metin Tokgöz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz