Tuzla’da okullar eğitim yılına hazır

Tuzla Belediyesi, ilçe genelinde bulunan 38 ilk ve orta öğretim okullarının boya ve tadilatını yaparak...

Tuzla Belediyesi, ilçe genelinde bulunan 38 ilk ve orta öğretim okullarının boya ve tadilatını yaparak 2011 eğitim yılının açılışına hazır hale getirdi. Ders zilinin çalınmasıyla birlikte öğrenciler sınıflarında en uygun koşullarda eğitimlerini görmeye başladı.
Tuzla Belediyesi, ilçede bulunan okulların fiziki şartlarının iyileştirilme çalışmaları, ders zili çalınmasının başlamasıyla öğrencilerin dikkatini çekti. Sınıflarının boyanmış olduğunu, bozuk olan zeminlerin düzgün hale geldiğini gören öğretmen ve öğrenciler belediyenin çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya şükranlarını sundular.
Toplam 38 okulun bakım ve tadilatını yapan Tuzla Belediyesi, yaklaşık 1 milyon lira harcadı. Okullarda yapılan tadilat ve bakım çalışmaları kapsamında; okulların iç ve dış boyalarının yapılması, fayansların yenilenmesi, lavaboların komple değiştirilmesi ve binaların mantolama işleri yapıldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, eğitime her konuda destek olmaya çalıştıklarını belirtti. Yapılan çalışma neticesinde Tuzla`da bulunan okulların ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirten Başkan Yazıcı “Öğrencilerimizin, yeni öğretim yılında daha düzenli, temiz ve iyi durumda okullarda eğitim görmeleri için çalışmalarımızı tamamladık” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz