TV aracılığı ile evden alışveriş dönemi

İstanbul (AA)- Doğan TV Radyo Yayıncılık A.Ş. ile Fransa'nın önde gelen televizyon kuruluşu TF1 (Television Francaise 1) ile Türkiye'de televizyon vasıtasıyla evden alışveriş) alanında işbirliği yapmak ve münhasıran bu konuda faaliyet gösterecek bir şirket kurmak konularında görüş birliğine vardılar.

Doğan Yayın Holding A.Ş.'den İMKB'ye yapılan açıklamada, faaliyet alanı, görsel ve işitsel medya alanında faaliyet gösteren şirketlere iştirak etmek olan ve ödenmiş sermayesine yüzde 99,99 oranında iştirak edilen bağlı ortaklık Doğan TV Radyo Yayıncılık A.Ş.'nin, Fransa'nın önde gelen televizyon kuruluşu TF1 (Television Francaise 1) ile Türkiye'de televizyon vasıtasıyla evden alışveriş) (home shopping) alanında işbirliği yapmak ve münhasıran bu konuda faaliyet gösterecek bir şirket kurmak konularında görüş birliğine vardığı bildirildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, konu ile ilgili iş planlarının her iki şirketin de yönetim kurullarında onaylanmasına bağlı olarak, anılan şirketin kuruluşu ve faaliyete geçmesi için gerekli işlemlere başlanacağı kaydedildi.