TV ekibi domuzların saldırısına uğradı

HATAY (İHA) - Hatay'da, haftalık program için köyde çekim yapan yerel Hatay Radyo Televizyonu (HRT) ekibi, domuz sürüsünün saldırısına uğradı. Domuzlar, ekibe rehberlik eden bir köylüyü ayağından yaraladı.

HRT'de yayınlanan "İşte Hayat" adlı program için çekim yapmak üzere merkeze bağlı Şen Köyü'ne giden program sunucusu Elvan Uzun, kameraman Hasan Yetmez ve ekibe rehberlik eden Recep Sarı, ormanlık alanda çalışırken bir anda domuz sürüsüyle karşılaştı. Bu sırada TV ekibine rehberlik eden Recep Sarı, domuzla boğuşan köpeğini kurtarmak isterken, domuzların saldırısına uğradı. Sarı, domuzun ayağından ısırması sonucu yaralandı.

Reklam
Reklam

Araca binerek canlarını kurtaran TV ekibi, yaralı köylüyü Antakya Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedavisi yapan Recep Sarı'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kameraman Hasan Yetmez, program çekimi için gittikleri köyde, sayıları 10'u geçen domuz sürüsüyle karşılaştıklarını ifade ederek, "Domuzlardan birinin köpekle boğuşmasından sonra canımızı zor kurtardık. Diğer domuzlar ise uzaklaşarak gitti. Olaydan sağ kurtulduğumuza seviniyoruz" dedi.