TV8'in yeni moda yarışması Doya Doya Moda ne zaman başlıyor? Jüri üyeleri kimler?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan “Doya Doya Moda’” da kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadın, moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olabilmek için yarışacak. Doya Doya Moda'nın jüri üyeliklerini ise Gülşah Saraçoğlu, Banu Noyan, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez yapacak.

TV8'in yeni moda yarışması Doya Doya Moda'da 7 yarışmacı seçtikleri kıyafetleri jüri üyeleri Gülşah Saraçoğlu, Banu Noyan, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez’e beğendirebilmek için kıyasıya yarışacak.

Uzmanlar eşliğinde en doğru seçimleri yapabilmeleri için yönlendirilecek olan yarışmacılar, “Vücut şekline göre nasıl giyinilmeli? Hangi renkler kullanılmalı? Güzellik tüyoları nelerdir?” gibi birçok konu hakkında bilgi sahibi olacaklar.

Jüri üyelerinin belirlediği konsept doğrultusunda giyinecek olan yarışmacılar kıyafetlerini profesyonel saç ve makyaj ile tamamlayarak podyuma çıkacak ve en yüksek puanı alabilmek için yarışacaklar.

Hem ekran başındakilerin hem de yarışmacıların moda ile ilgili tüm detayları öğreneceği yarışmada büyük heyecan yaşanacak.

“Doya Doya Moda “hafta içi her gün TV8’de.

Anahtar Kelimeler: