TV+'da MotoGP heyecanı başlıyor

TV+'da MotoGP heyecanı başlıyor

İSTANBUL (AA) - Dünyanın en önemli motor sporları organizasyonlarından MotoGP'nin İspanya yarışı TV+'dan canlı yayınlanacak.

Turkcell'in açıklamasına göre, dijital TV platformu TV+, sporda en iyileri buluşturmaya devam ediyor. Dünyanın en önemli motor sporları etkinliklerinden biri olarak kabul edilen MotoGP'de yeni sezon TV+'da başlıyor.

Moto GP 2020 sezonunun ilk tam Grand Prix'i, 19 Temmuz'da İspanya'da koşulacak ve tüm heyecanı canlı yayınlarla TV+'da olacak.

MotoGP’de yarış yarın gerçekleştirilecek sıralama turlarıyla başlayacak. İspanya'daki yarışa en önden başlayacak pilotu belirleyecek mücadele, saat 15.10'da TV+'da yer alan S Sport'tan yayınlanacak. Pazar günü gerçekleştirilecek İspanya GP'si de saat 15.00'te izlenebilecek.

Reklam
Reklam

Uzun bir aradan sonra Avusturya'daki iki yarışla geri dönen Formula 1'in Macaristan yarışının da tüm detayları TV+'da olacak. Cumartesi günü sıralama turları, pazar günü de saat 16.10'da başlayacak yarış S Sport'ta olacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: