Tvf Başkanından İnegölspor Voleybol Takımı'na Destek

Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere İnegöl’e gelen Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, Belediye Başkanı...

Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere İnegöl’e gelen Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

İnegöl Belediyespor yöneticileri ile federasyon temsilcilerinin de katıldığı ziyarette Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, İnegöl Belediyesi tarafından yapılması planlanan Yüzme Havuzu Spor ve Yaşam Merkezi projesini inceledi. Voleybol sporu ile alakalı son yıllarda ülkemizde ve ilçemizde önemli bir gelişmenin söz konusu olduğunu söyleyen Aktaş, “Bunda federasyon başkanımız ve ekibinin çok değerli çalışmaları ve katkıları oldu. Başkanımızın elinden 2 yıl önce aldığımız şampiyonluk kupası bizim için çok anlamlıydı. Belediyespor Voleybol Takımı olarak ilk kez 2. ligde ikinci yılımız olacak. Bunun yanında ilçe insanımızın bir spor dalı ile ilgilenmesini arzu ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

İnegöl’de voleybola ilginin olduğunu söyleyen Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık ise, “2 yıl önce belediye başkanımız ile yapmış olduğumuz telefon konuşmasında yeni salonlar yapacağından söz etmişti. Bugün İnegöl Belediyesi’nin kazandırdığı o salonları gezerek inceledim” dedi.

Belediyespor’u 2 yıl önce 2. lige davet ettiklerinin ifade eden Karabıyık; “Belediyespor’u ikinci ligde çıkmadan önce federasyon olarak takımı 2. lige davet etmiştik. Ancak belediye başkanımız bir yıl üçüncü ligde mücadele etmek istediklerini söylemişti. Bir yıl mücadele ettiği 3. ligde Belediyespor şampiyon olarak 2. lige çıktı. İnegöl’e önemli alt yapı da geliyor. İnegöl’de voleybol adına yapılan çalışmalar, Belediyespor’un ve İnegöl voleybolunun daha büyük başarılarının bana göre müjdecisi. Türkiye kupasının bir ayağı İnegöl’de oynanacak. Müsabakalarda da başarılar diliyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: