Tvf Yönetim Kurulu'ndan Yeni Sezona Çiçekli Başlangıç

Erkekler Voleybol Ligi'nin 2012-2013 sezonunun açılışında Halkbank ile Maliye Milli Piyango karşı karşıya geldi. Başkent...

Erkekler Voleybol Ligi'nin 2012-2013 sezonunun açılışında Halkbank ile Maliye Milli Piyango karşı karşıya geldi. Başkent derbisinde mücadele öncesi Türkiye Voleybol Federasyonu'nun yeni yönetim kurulu üyeleri hakemleri çiçekle karşıladı.

Başkent Voleybol Salonu'nda oynanan maç öncesinde, Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun yeni sezon mesajı okundu. Mesajda şunlara yer verildi:

"Erkekler 1. Ligi 2012-2013 sezonu birazdan başlayacak, Halkbank-Maliye Milli Piyango takımları arasında yapılacak karşılaşma ile start alıyor. Tüm liglerimizde mücadele edecek takımlarımız, uzun bir hazırlık sürecinin ardından hedeflerine ulaşmanın uğraşını verecekler. Türkiye Voleybol Federasyonu olarak, tüm kulüplerimizin yaptıkları yatırımların yerini bulmasını temenni eder, daima ilk destekçileri olduğumuzu bilmelerini isteriz. Voleybolumuzun diğer paydaşlarından sporcularımız, antrenörlerimiz, hakemlerimiz, gözlemcilerimiz ve medya mensuplarımıza da başarılar diler; sakatlıkların yaşanmadığı, dostça ve centilmence bir sezon geçmesini dileriz."

Reklam
Reklam

Bildirinin okunmasının ardından, Türkiye Voleybol Federasyonu yönetim Kurulu üyelerinden Ergin Kaya müsabakanın hakemleri Aziz Yener ve Salim Bektaş'a, Hidayet Altınbaş da takım kaptanlarına, sezonun başlaması nedeniyle çiçek verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: