Twitter’da Egemen Bağış’tan Giresun’a övgü

6. Giresun Günleri’ne gelerek ziyaret ettiği Giresunlulara olan hayranlığını twitter’dan duyurdu.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış 6. Giresun Günleri’ne gelerek ziyaret ettiği Giresunlulara olan hayranlığını twitter’dan duyurdu.

Giresunluların üstün meziyetlerini attığı tweetleriyle paylaşan Egemen Bağış bu ziyaretten oldukça etkilenmişe benziyor. İşte Giresunlularla ilgili duygularını ortaya koyan o tweetler:

“Birazdan İstanbul'da Feshanedeki Giresun günlerinde katılıp, Başbakanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını, muhabbetlerini ileteceğiz.

Dayanışma ve kardeşlikleri Giresun Kalesi kadar yüksek, beraberlikleri daim, havaları Giresun’un yaylaları kadar keskin ve berrak olsun.

Reklam
Reklam

Enerjileri fındık kadar zengin olsun, Türkiye sevdaları hiç sönmesin. Giresun Türküsü der ya: Ver elini karlı dağlar aşalım, bayramlaşalım..

Asırlardır bir arada, dost, kardeş, etle tırnak kadar bir ve bütün yaşayan insanlarımızı birbirine düşürmek isteyenlere geçit vermeyeceğiz.”

Tuna Bekleviç ise bir tweet atarak Giresun Günleri’nin bu yılki temasını anlatan sloganı takipçileriyle paylaştı:

“Giresunlular @egemen_bagis i selamlıyor ve Giresun'un kalbi bugün İstanbul'da atıyor. pic.twitter.com/GWg234IE”

Egemen Bağış organizasyondan sonra attığı tweette Giresunlulara teşekkür etti:

“Eşim Beyhan'la gittiğimiz Giresun Günlerindeki misafirperverlik ve muhteşem coşku için teşekkür ediyorum. Allah birliklerini daim eylesin.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz