Tyb’den Sezai Karakoç’a Özel Program

Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi, Türk Edebiyatının büyük ustası Sezai Karakoç için özel bir etkinlik...

Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi, Türk Edebiyatının büyük ustası Sezai Karakoç için özel bir etkinlik düzenliyor. Küçükçekmece Belediyesi Cennet Kültür ve Sanat Merkezinde 27 Nisan günü saat 19.00’da gerçekleşecek programa edebiyat dünyasından birçok ismin katılacağı belirtildi. Sunuculuğunu Yusuf Özkan Özburun’un üstlendiği programa katılacak isimler arasında Adem Turan, Ahmet Murat, Ali Haydar Haksal, Ali Ural, Belkıs İbrahimhakkıoğlu, Bünyamin Yılmaz, Ebubekir Kurban, Ersin Nafiz Gürdoğan, Ferman Karaçam, Hüseyin Akın, İbrahim Paşalı, İsmail Kılıçaslan,Mahmut Bıyıklı, Mevlana İdris Zengin, Osman Bayraktar, Osman Sarı, Özcan Ünlü, Recep Garip, Şaban Abak, Selçuk Küpçük, Şeref Akbaba, Yıldız Ramazanoğlu, Yusuf Kaplan ve Zeki Bulduk gibi isimler Diriliş neslinin öncüsü Sezai Karakoç’a dair duygu ve düşüncelerini paylaşacaklar.

Reklam
Reklam

Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi ve Küçükçekmece Belediyesi’nin birlikte düzenlediği programa, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve seçkin misafirlerin teşrif edeceği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz