Tyçp İşçilerine İş Arama Semineri

İş-Kur Manisa İl Müdürlüğü ve Manisa Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından hazırlanan Toplum Yararına...

İş-Kur Manisa İl Müdürlüğü ve Manisa Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından hazırlanan Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYÇP) kapsamında çalışan işçilere, İş-Kur meslek edindirme danışmanları tarafından seminer verildi.

Manisa İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen seminere Manisa İş Kur İl Müdürlüğü Meslek Edindirme Danışmanları M.Ayça Karabal, İbrahim Döndü ve Murat Özdamar konuşmacı olarak katıldı. Manisa Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyesi ve İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı ve Birlik Müdürü Şaban Çelik’in de hazır bulunduğu seminerde işçilere iş arama becerileri hakkında bilgiler verildi.

Reklam
Reklam

“SEMİNER VERİMLİ GEÇTİ”

AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı, “İş-Kur İl Müdürlüğümüz ve birliğimizce hazırlanan Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında Manisa merkeze bağlı 45 köyümüzde çalışan 113 işçimiz için İş-Kur İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan meslek edindirme danışmanları tarafından iş arama becerileri hakkında seminer verildi. Seminer, işçilerimiz için çok verimli ve olumlu geçti. TYÇP kapsamında geçici olarak çalışan işçilerimiz iş sürelerinin bitiminde nerelerde ve nasıl iş arayacakları konusunda bilgi sahibi oldular. Seminerin düzenlenmesinde emeği geçen İş Kur il müdürlüğümüze, seminere konuşmacı olarak katılan meslek edindirme danışmanlarına ve işçilerimize teşekkür ediyorum.”dedi.

“HİMETTE SEFERBER OLDUK”

Köylerin tüm ihtiyaçlarının karşılanması için seferber olduklarını ifade eden Oanaylı, “18 köyümüzde ağaçlandırma çalışmaları tamamlanmış, 19 köyümüzde okul, köy konağı bakım, onarımı ve çevre düzenlemesi, 24 köyümüzde cami bakım ve onarımı, 45 köyümüzde mezarlık duvar örümü ve bakım çalışmaları devam etmektedir. Bunun yanında köylerimize KÖYDES programı kapsamında köy içi meydan düzenlemesinde kullanılmak üzere de kilitli beton parke taşı verilmiştir. Çalışmalarımızın devam ettiği köylerimizde çalışan işçilerimizin çalışma sürelerinin 3 daha uzatılması konusunda İş Kur İl Müdürlüğüne müracaatımız oldu ve bu müracaatımız da olumlu karşılandı." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: