TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar:

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TÇOB) Başkanı Şemsi Bayraktar, Türkiye'de üreten herkesi desteklediklerini söyledi.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TÇOB) Başkanı Şemsi Bayraktar, Türkiye'de üreten herkesi desteklediklerini söyledi.

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) düzenlediği iftar programında konuşan Bayraktar, tarım sektörünün desteklenmesinin sanayi sektörünü de güçlendireceğini anlattı.

Bayraktar, milli gelirin yükselmesi için huzur içinde aynı ülkede yaşayarak mücadele ettiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Biz sadece çiftçileri değil, bu ülkede emek veren, üreten kim varsa destekliyoruz. Sadece Türk çiftçisinin hak ve menfaatlerini aramak değil, bu ülkede yaşayan herkesin refah seviyesinin yükselmesini, ekonomik göstergelerin ülke olarak gayrisafi milli hasılanın yükselmesi, fert başına milli gelirin yükselmesi için ve huzur içinde bir ülkede yaşamak için mücadele ediyoruz. Ülkemiz büyük ve önü açık bir ülke, bölgesinde demokrasi ile idare edilen bir ülke, bununla da iftihar etmemiz lazım. Birlik ve beraberliğimizi tesis ettiğimiz taktirde bu ülkenin gerçekten önü açık çünkü bütün göstergeler ve dünyadaki gelişen Türkiye'ye özel önem veriyor. Ülkemiz bölgenin yıldızı olacaktır."

Reklam
Reklam

Programa Bayraktar'ın yanı sıra Kaymakam Erdoğan Beypınar ve çok sayıda davetli katıldı.

Muhabir: Sezai Yolcuoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: