U-19 Türkiye Şampiyonası Çorlu Grubu Kuraları Çekildi

Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumu’nda oynanacak 2012-2013 sezonu U-19 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Futbol Müsabakaları’na ait...

Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumu’nda oynanacak 2012-2013 sezonu U-19 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Futbol Müsabakaları’na ait kura çekimi gerçekleştirildi.

Çorlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan kura çekimine Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci, Oktay Çolpan, Kemaleddin Avcı, Tekirdağ ASKF Başkanı Mehmet Kaya, Tekirdağ Futbol İl Temsilcisi Zafer Ögatlar, Tekirdağ İl Hakem Kurulu Başkanı Rıza Özahioğlu, ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Çimen ve Emin Neşeli ile müsabakalarda mücadele edecek takımların temsilcileri katıldı.

Reklam
Reklam

9-12 Mayıs 2013 tarihlerinde Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumu’nda oynanacak maçların kura çekiminde konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan; “Dünyada insanların ortak lisanı spordur. Spor sayesinde gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, özgüvenli, başarılı ve sağlıklı bireyler olarak yetiştirebiliyoruz. Bu doğrultuda Çorlu Belediyesi olarak şehrimizde sportif tesisleşme anlamında büyük atılım yapmış bulunmaktayız. Ayrıca amatör spor kulüplerimize gerek maddi gerekse de ekipman anlamında destek sağlamaktayız.”dedi.

Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumu’nun resmi açılışının düzenlenecek final müsabakası öncesi yapılmasının planlandığını belirten Başkan Baysan, müsabakalara katılacak takımları Çorlu’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, tüm takımlara başarılar diledi.

Yapılan kura çekiminin sonrasında A Grubunda Dumlupınarspor, Acarspor ve Anafartalarspor B Grubunda da Adapazarıspor, Bozcadaspor ve Çubukluspor takımları yer aldılar.

Şampiyonanın açılış maçı 9 Mayıs 2013 günü 16:00`da Dumlupınarspor - Acarspor takımları arasında oynanacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: