U17’ler Türkiye Şampiyonası'na Katılıyor

Tekirdağspor U17 takımı, Velimeşespor U17 takımını 7-0 yenerek 13 puanla Tekirdağ İl Şampiyonu olarak, Türkiye...

Tekirdağspor U17 takımı, Velimeşespor U17 takımını 7-0 yenerek 13 puanla Tekirdağ İl Şampiyonu olarak, Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı elde etti.

Tekirdağspor U17 takımı oynadığı 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak İl Şampiyonluğuna uzandı. Oynadığı maçlarda 23 gol atıp, kalesinde sadece 1 gol gören ekip, grupta Çorluspor, Çorlu Arslanspor, Velimeşespor, Çiftlikönüspor ve Çerkezköyspor'la mücadele etti.

Başkan Gürsel Erbap yaptığı açıklamada, “Alınan bu başarıdan sonra Tekirdağspor U17 teknik heyet ve sporcularımızı canı gönülden kutlar, Türkiye Şampiyonası gruplarında da aynı başarıyı göstermelerini dilerim.” ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: