U20 Dünya Kupası’na 100 Gün Kaldı

U20 Dünya Kupası Futbol organizasyonuna 100 gün kaldı.Konuyla ilgili bir açıklama yapan Trabzon Valisi Dr....

U20 Dünya Kupası Futbol organizasyonuna 100 gün kaldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, daha önce 1. Karadeniz Oyunları ve Avrupa Gençlik Olimpiyatlarına ev sahipliği yapmış ve bu iki organizasyondan başarılı bir şekilde çıkmış olan Trabzon’un, U20 Dünya Kupası Futbol organizasyonunda da aynı başarıyı göstereceğini söyledi.

Vali Kızılcık “Şehrimizin heyecanla beklediği bu organizasyonun başlamasına 100 gün kaldı. Gelecekte dünyanın en iyi futbolcularının çıkacağı bu yaş grubu organizasyonunun bir ayağının Trabzon’da olması şehrimiz adına gurur kaynağıdır. Ülkemizde 100 gün sonra başlayacak FİFA U20 Dünya Kupasının bir ayağının Trabzon’da gerçekleşmesi sporu günlük yaşamın önemli bir parçası haline getiren hemşerilerimizi heyecanlandırmaktadır. Bu etkinlik aracığıyla Dünyanın yeni yıldızlarının (yeni Messiler, Ronaldolar, Maradonalar) buradan yükselecek olması Trabzon’un marka kent vizyonunu destekleyecektir. FİFA’nın Dünya Kupasından sonra en önemli ikinci organizasyonu olan FİFA U20 Dünya Kupası’na ev sahipliği yapmamız şehrimizin hem tanıtımını hem de futbolun bir adım daha yukarıya taşınmasını sağlayacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: