U20 Milli Takımı Trabzon'da Horonla Karşılandı

FIFA 2013 U20 Dünya Kupası'na hazırlanan U20 Milli Takımı, Dünya Kupası grup maçları için bugün...

FIFA 2013 U20 Dünya Kupası'na hazırlanan U20 Milli Takımı, Dünya Kupası grup maçları için bugün Trabzon'a geldi. Milliler Trabzon'da horonla karşılandı.

Atatürk Havalimanı'ndan 13.05 uçağı ile Trabzon'a hareket eden Milliler, saat 14.45 sıralarında Trabzon Havalimanı'na indi. Ay-yıldızlılar burada Trabzon Vali Yardımcısı Kamil Sarıaslan, Belediye Başkan Yardımcısı Seyfettin Kınalı, Trabzonspor İdari Menejeri Metin Kazancıoğlu, Trabzonspor Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman, TFF Bölge yetkilileri ve minik sporcular çiçeklerle karşıladı.

Reklam
Reklam

Milliler kendilerini karşılayan horon ekibini izledikten sonra konaklayacakları otele geçtiler. U20 Milli Takımı, Trabzon'daki ilk antrenmanını saat 18.00'da Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: