Uaü 10-14 Yaş Arasındaki Öğrencilere “ingilizce Kampı” Düzenliyor

Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ), 10-14 yaş arası öğrenciler için 15 Ağustos-5 Eylül tarihleri arasında...

Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ), 10-14 yaş arası öğrenciler için 15 Ağustos-5 Eylül tarihleri arasında “İngilizce Kampı” düzenliyor.

UAÜ Yabancı Diller Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kaplan yaptığı açıklamada, “UAÜ’nün 50 farkı ülkeden gelen öğrencileri, İngilizce kampına katılacak çocuklarla arkadaş olacak ve onların gün boyu İngilizce pratik yapmasını sağlayacak. AIU Language Campus programına kayıt yaptıran her iki öğrenciye bir uluslararası öğrencimizin eşlik edeceği İngilizce kamp programı spor, sanat, el becerileri, enstrüman çalma, müzik ve dil oyunları gibi aktivitelerle öğrenmeyi sınıf dışına taşıyan ve hayatın tamamen İngilizce geçmesi temeline dayanan bir programdır” dedi.

Reklam
Reklam

Uluslararası eğitmenlerle ve dünyanın pek çok ülkesinden öğrencilerle pratik yaparak İngilizce’yi öğrenecek öğrenciler için ayrıca Welcome Party, Painting, Horse Riding, Paintball, Golf, Cinema, Barbeque, Learning Cultures, Show your innovation, Ice-breaker evening, Tai Chi and Chi Gong, Wing-Chun, Music, Cinema Sessions, Recycling, Reading Room, Basketball, Voleyball, Tennis, Sports, Filmmaking, Good-bye party etkinlikleri düzenleneceğini belirten Yrd. Doç. Dr. Murat Kaplan, Language Campus’ün 50 öğrenci ile sınırlı olduğunu ve 15 Temmuz’a kadar erken kayıt yaptıranların, yüzde 20 indirimden yararlanabileceğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: