UAÜ, Cambridge’nin Çözüm Ortağı Oldu

Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ) ve Cambridge University Press Türkiye Temsilciliği Dünya Aktüel A.Ş. arasında Cambridge...

Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ) ve Cambridge University Press Türkiye Temsilciliği Dünya Aktüel A.Ş. arasında Cambridge Complete Solutions School protokolü imzalandı. Bu protokol ile UAÜ Yabancı Diller Yüksekokulu (YDYO) Cambridge çözüm ortağı oldu.

İmzalanan protokol kapsamında Cambridge ELT uzmanlarının İngilizce eğitimi alanındaki birikim ve teknik desteğinin UAÜ Yabancı Diller Yüksekokulu kadrosunun vizyonu ve dinamizmi ile birleşmesinden oluşacak pozitif ivmenin neticelerinin en kısa zamanda görüleceğine inanılıyor.

Reklam
Reklam

Uluslararası Antalya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cihat Göktepe ve Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kaplan ile Dünya Aktüel A.Ş Genel Müdürü Tuncay Koru ve Cambridge University Press Antalya Bölge Müdürü Sinan Gündoğdu’nun katıldığı protokol imza töreninde Türkiye'deki yabancı dil eğitimi alanında çeşitli konulara dikkat çekti.

Rektör Göktepe, UAÜ’nün hedefinin dünya ile bütünleşmiş bir üniversite olmak için çalıştıklarını söyledi. Türkiye’nin kodlarına göre insan yetiştirildiğini açıklayan Göktepe, “Bu düşünce ile yüzde 35’i uluslararası, yüzde 50’si farklı ülkeden öğrenci portföyümüz ile kampüsümüzde İngilizce’nin yaşanarak öğrenilebileceği bir ortam sağlıyoruz.” dedi.

Göktepe ayrıca UAÜ’nin İngilizce hassasiyetinden bahsetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: