Üç Ayaklı Yavru Köpeğe Belediye Sahip Çıktı

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, bir ihbarı değerlendiren Ceyhan Belediyesi Hayvan Barınağı ekipleri, ihbarın yapıldığı yere gittiklerinde...

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, bir ihbarı değerlendiren Ceyhan Belediyesi Hayvan Barınağı ekipleri, ihbarın yapıldığı yere gittiklerinde bir anne köpek ve beş yavrusuyla karşılaştı. Anne köpek ile yavrularını barınağa götüren yetkililer, yavrulardan birinin doğuştan ön sol bacağının olmadığını tespit edince, yavru köpeği ayrı bakıma aldı.

Ceyhan Belediyesi Hayvan Barınağı Şefi Yüksel Zorba ve veteriner tekniker Esra Ayca Soysal, “Gofret” ismini koydukları yavru köpeğe şimdilik kendilerinin baktığını söyledi.

Reklam
Reklam

Yavru köpeğin doğuştan üç ayaklı olarak dünyaya geldiğini belirten Zorba, "Gofret’in tek ayağının olmayışı dışında sağlık sorunu yok. Yetkililerle görüşeceğiz. Şartlarını bilemiyoruz ama imkan olursa protez bacak takılması için gerekli girişimlerde bulunacağız. Şu anda üç aylık olan Gofret, çalışanlarımızın maskotu oldu. Bir hayvan severin onu sahiplenmesini bekliyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: