Üç Bakan Bayraktar’ı Hastanede Ziyaret Etti

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik...

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik anjiyo olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ı ziyaret etti. Özel Akay Hastanesi'nde anjiyo olan Bayraktar'ın yanında bir süre kalan 3 bakan daha sonra hastaneden ayrıldı.

Hastane çıkışında Bayraktar'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan Çelik, ''Görüştük. Yemek yiyordu. Durumu çok iyi. Ehil ellerde. Zamanında müdahale edilmesi sevindirici. Malum, kalp zamanında müdahale edilmezse başka daha ciddi sorunlara neden oluyor. Zamanlaması iyi olmuş. İyi ki gelmiş. Şu anda iyi'' diye konuştu. Çelik, Bayraktar'ın kendisini nasıl hissettiğine dair bir soruya ise ''Çok iyi, muhabbet ettik. Biliyorsunuz, Erdoğan bey şen şakrak bir insan. Rahatsızlıktan eser yok'' yanıtını verdi. İçişleri Bakanı Muammer Güler ise Bayraktar'ın sağlık durumuna ilişkin, ''Bomba gibi'' ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Bu arada, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu da hastaneye gelerek, Bayraktar'ı ziyaret etti.

BAKANIN İKİ DAMARI STENTLE AÇILDI

Bayraktar'ın tedavisini üstlenen Özel Akay Hastanesi Kardiyoloji Bölümü doktorları yaptıkları açıklamada, bakanın tıkanan bir ana damar ve bir yan damarının stentle açıldığını söylediler.

Doktorlar; ”1 hafta önce yapılan tetkileklerde damarlarında tıkanılklık tespit ettikl. Bugün 08:30’da daha önceden planlanan şekilde anjiyosunu yaptık. Bir ana damar ile yan damarında daralma tespit ettik. Her iki damar da stentle açıldı. Yarın taburcu olacak. Har stent takılan hasta gibi bir gün hastanede kalması gerekli. Taburcu olduktan sonra 1 ya da 2 gün evinde istirahat edip normal görevine dönebilir” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz