Üç gün içerisinde gelen büyük acı

GİYAD Başkanı Orakçı, eniştesi ve dedesini iki gün içerisinde kaybetti. Amcasının hastanede bir an olsun

GİYAD Başkanı Orakçı, eniştesi ve dedesini iki gün içerisinde kaybetti. Amcasının hastanede bir an olsun başından ayrılmadı.

Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı (GİYAD) Tuncay Orakçı, üç gün içerisinde önce eniştesi Mehmet Orakçı daha sonra da dedesi Hüseyin Orakçı'yı kaybetti. Başkan Orakçı, dedesi Hüseyin Orakçı'nın toprağa verildiği gün amcası Sebahattin Orakçı'nın hastane de yanına koşarak önemli bir operasyon öncesi kendisini yalnız bırakmadı.

Miraç Kandili akşamı hala eşi Mehmet Orakçı'yı kaybeden genç başkan, uzun süreden beri tedavi gören dedesi Hüseyin Orakçı'yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadı. Eniştesinin ve dedesinin acısını yüreğine gömen başkan Orakçı, üçüncü günün sonunda Amcası Sebahattin Orakçı'nın geçirdiği önemli bir operasyonunun da sıkıntısını yaşadı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz