Üç Günde Dört Kez Yakalanan Küçük Zanlılar, Yine Hırsızlık Yaparken Yakalandı

İzmir’de 11 ve 14 yaşında olan iki çocuk 3 günde 4 kere hırsızlık suçlamasıyla yakalandı....

İzmir’de 11 ve 14 yaşında olan iki çocuk 3 günde 4 kere hırsızlık suçlamasıyla yakalandı. Geçtiğimiz günlerde 2 saat arayla hırsızlık yapıp ikisinde de serbest bırakılan küçük zanlılar toplamda 4 sefer savcılık tarafından serbest bırakılmasına rağmen uslanmadı. Suç makineleri bu sefer de bir yine Buca ilçesinde sokak kenarında bulunan bir dolmuşu gözüne kestirdi. Dolmuş minibüsünü soymaya çalışan hırsızlar polis tarafından kovalanırken K.E.(11) polisin elinden kurtularak kayıplara karıştı.

K.E.(11) ve Ş.A.(14) 3 günde 4 kere suçüstü yakalanmalarına rağmen dün gece yine suçüstü yakalandı.Sürekli yakalanıp ardından serbest bırakılan küçük hırsızlar dün gece de işbaşındaydı. Buca ilçesi Gediz semti 637/39 sokakta park halinde bulunan 35 M 8873 plakalı minibüse giren iki çocuk, minibüsten bir miktar bozuk para çaldı. Bu sırada sokakta asayiş tarafından fark edilen küçük hırsızlardan K.E kaçmayı başarırken, Ş.A. minibüsün içinde suçüstü yakalandı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: