Üç İlçede Fetih Coşkusu Yaşanacak

Manisa'nın Soma ilçesinde yapmış olduğu yayın ve halka açık organizasyonları ile daima kendisinden adından söz...

Manisa'nın Soma ilçesinde yapmış olduğu yayın ve halka açık organizasyonları ile daima kendisinden adından söz ettiren Radyo Çağrı FM, yine dev organizasyonlarla Soma, Bergama ve Akhisar’da dinleyicileri ile buluşuyor.

Çağrı FM idari müdürü Yılmaz Türkoğlu konuya ilişkin açıklamasında,”Anadolu Gençlik Derneği ve Soma Çağrı FM olarak her yıl geleneksel hale getirmiş olduğumuz Mekke'nin Fethi Gecesini bu yıl üç ayrı ilçemizde gerçekleştireceğiz. Bizler içinde ilk olacak olan bu adımı inşallah hakkıyla başarabiliriz. Radyomuz yayın müdürü Veysel Yula’nın sunumu ile gerçekleşecek olan programlarımızda Ezgi, ilahi sanatçısı Fatih Koçyiğit’in canlı konseri, Radyomuz programcılarından şiirler, Agd gençlerinden skeçler ve sürpriz aktivitelerle gerçekleşecek olan Mekkenin Fethi Gecelerimize tüm halkımız davetlidir.” dedi. Ayrıca tüm bu organizasyonların halka açık ücretsiz olduğunu belirten Türkoğlu, 29 Aralık Cumartesi günü saat 19.00'da Bergama Bakırçay İlköğretim Okulu Salonu, 30 Aralık Pazar 19.00 Akhisar Bülent Ciğeroğlu Kültür salonu, 31 Aralık Pazartesi 19.00 da Soma Belediye düğün salonuna davet etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: