Üç ilde uyuşturucu operasyonu

Üç ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 2 kilo 330 gram esrar ele geçirildi, 4 kişi...

Üç ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 2 kilo 330 gram esrar ele geçirildi, 4 kişi gözaltına alındı.
Kütahya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapıldığı yönünde bir ihbar aldı. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, esrar ticareti yaptığı iddia edilen kişilerin Gaziantep ve Antalya ile bağlantılı olduğunu belirledi. Gaziantep ve Antalya polisiyle işbirliği yapan Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, 3 ilde eş zamanlı operasyon yapılmasını sağladı. Operasyonda Bahadır Uçak ve Bilal Girgin Kütahya'da, İsa Kaplan Gaziantep'in Nizip ilçesinde, Ahmet Serkan Fıstıkçı ise Antalya'nın Manavgat ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.
'Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve temin etmek' suçundan gözaltına alıntan 4 kişi Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube'deki ifadelerinin ardından Kütahya Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz