Üç Ilde Uyuşturucu Operasyonu

Çanakkale'nin Gelibolu ve Biga ilçeleri ile Edirne ve İstanbul'da, uyuşturucu sattığı iddiasıyla gözaltına alınan 43 kişiden 15'i tutuklandı.

Çanakkale'nin Gelibolu ve Biga ilçeleri ile Edirne ve İstanbul'da, uyuşturucu sattığı iddiasıyla gözaltına alınan 43 kişiden 15'i tutuklandı. Alınan bilgiye göre, çocuklar ve gençlere uyuşturucu madde satıldığı ihbarını alan Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Gelibolu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 6 ay süren çalışmaların ardından Gelibolu, Biga, Edirne ve İstanbul'da 110 polisin katılımıyla operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında 4'ü kadın 43 kişiyi gözaltına alan ekipler, şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yaptıkları aramalarda, 300 gram bonzai maddesi, 148 gram esrar, 70 uyuşturucu hap ile el yapımı ruhsatsız tabanca, 3 fişek ve kama ele geçirdi. Emniyetteki sorgularının ardından Gelibolu Adliyesi'ne sevk edilen zanlılardan 15'i mahkemece tutuklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: