Üç kadının yaşadığı evden 6 kamyon çöp çıktı

İzmir'in Bornova ilçesine bağlı Çamdibi semtinde üç kadının yaşadığı evden, 6 kamyon çöp çıkarıldı. Mahalle...

İzmir'in Bornova ilçesine bağlı Çamdibi semtinde üç kadının yaşadığı evden, 6 kamyon çöp çıkarıldı. Mahalle sakinlerinin şikayeti üzerine 5110 Sokak'a giden temizlik görevlileri, evden 5 ton çöp çıkardı.
İkisi yaşlı üç kadının yaşadığı ve rahatsız edici çöp kokularının yayıldığı ev için yardım talep eden vatandaşların çağrısına kulak veren Bornova Belediyesi ekipleri, düzenledikleri operasyonla çöpleri temizledi. Evin ilaçlaması ve badanası da yapılarak oturanlar da sağlık kontrolundan geçirildi. Evin kapı ve pencerelerin hiç açılmadığını söyleyen mahalle sakinleri, belediyenin kontrollerini düzenli yapmasını istedi.
Konuyla ilgili bilgi veren Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır ise, "Sağlıklı bir ortamda yaşamak herkesin hakkı. Sağlıklı ve temiz bir çevreyi oluşturmak da bizim önemli görevlerimiz arasında yer alıyor. Vatandaşlarımızın sağlıklı ortamda yaşamını sürdürebilmeleri için ne gerekiyorsa yapıyoruz ve bundan sonra da yapacağız. Bu ev için eşya desteği de sağlayacağız." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz