Üç kuzen hırsızlık yaparken yakalandı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir depodan hırsızlık yapan üç kuzen suçüstü yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Yeni Sanayi Mahallesi’ndeki bir depodan hırsızlık yapıldığı bilgisini alan Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri harekete geçti.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir depodan hırsızlık yapan üç kuzen suçüstü yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Yeni Sanayi Mahallesi’ndeki bir depodan hırsızlık yapıldığı bilgisini alan Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri harekete geçti. Ekipler şüphelileri deponun yakınındaki bir oto galeriden hırsızlık yaparlarken suçüstü yakaladı. Biri kadın üç şüphelinin kuzen olduğu öğrenildi. Polis tarafından yakalanan, birçok suçtan kayıtları bulunan S E. (20), G. E. (29) ve A. E. (15) hakkında adli işlem başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz