'Üç Maç Kazandıktan Sonra Şampiyonluğu Düşüneceğiz'

Galatasaray Medical Park Baş antrenörü Ergin Ataman, Beko Basketbol Ligi final serisinde şampiyonluğu düşünmek için...

Galatasaray Medical Park Baş antrenörü Ergin Ataman, Beko Basketbol Ligi final serisinde şampiyonluğu düşünmek için üç maç kazanmaları gerektiğini söyledi.

Şampiyonluğun alınacak 4 galibiyetten sonra geleceğini söyleyen Galatasaray Medical Park Baş antrenörü Ergin Ataman, bu sebeple ilk hedeflerinin şampiyonluk olmadığını belirterek, bu akşam oynanacak olan mücadeleyi kazanmaktan başka birşey düşünmediklerini söyledi. Ataman, tbf.org'a yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Şampiyonluktan ziyade kazanılacak maçlara odaklandık. Bu sebeple bugün şampiyonluğu düşünmüyorum. Ancak seride 3. galibiyet sayısına ulaştıktan sonra şampiyonluğu düşünmeye başlayabilirim. Banvit’e gelecek olursak genç ve tecrübeli oyunculardan kurulu takım oyununu ligimizden en iyi oynayan takımlardan biri.

Reklam
Reklam

Ligin kalitesine ve oyun tarzına uygun yabancı oyuncuları barındırıyorlar. Zaten Anadolu Efes gibi çok kaliteli bir takımı 3 kez üst üste yenme başarısını göstermeleri ne kadar iyi bir ekip olduklarını ortaya koydu. Zorlu ve güzel bir seri olacağını düşünüyorum.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz