Uçak seferleri iptal

Türk Hava Yollarının (THY) İstanbul-Sivas ve Borajet'in Ankara-Sivas seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle karşılıklı olarak iptal edildi.

Türk Hava Yollarının (THY) İstanbul-Sivas ve Borajet'in Ankara-Sivas seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle karşılıklı olarak iptal edildi.

THY'nin sabah saatlerinde yapılması planlanan İstanbul-Sivas ve Sivas-İstanbul seferleri ile Borajet'in Ankara-Sivas ve Sivas-Ankara seferleri, Sivas Nuri Demirağ Havaalanı çevresindeki olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamadı.

THY'nin Atatürk Havalimanı'ndan saat 09.10'da yapılması planlanan TK 2662 sefer sayılı İstanbul-Sivas ve Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'ndan saat 11.30'da gerçekleştirilmesi düşünülen TK 2663 sefer sayılı Sivas-İstanbul uçuşları olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamadı

Reklam
Reklam

Yetkililer, Borajet'in saat 09.05'de Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan yapılacak Ankara-Sivas ve saat 10.45'de Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'ndan yapılması gereken Sivas-Ankara seferinin de hava şartları nedeniyle iptal edildiğini bildirdi.

Öte yandan, Sivas'a İstanbul'dan öğleden sonra ve akşam saatlerinde yapılacak olan uçak seferlerinin henüz iptal edilmediği, hava durumuna göre uçuşlara karar verileceği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz